Batler za keš

11:50 14. 05. 2021. FoNet

BEOGRAD - Od danas će svi korisnici usluga kompanije CarGo Batler svoje porudžbine, osim karticom, moći da plate i gotovinom.

“Pored standardne naplate putem kartica, porudžbine preko CarGo Batler aplikacije od sada mogu da se plate i kešom, čime smo omogućili pristup usluzi većem broju gradjana”, izjavio je generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimović.

Kako je saopšteno, on je ocenio da se CarGo Batler istakao na tržištu dostave i po tome što korisnicima nudi "neverovatne popuste do čak 50 odsto za potpuno drugačije ukuse".

"Sada će u popustima i besplatnoj dostavi moći da uživaju i oni koji nisu navikli da plaćaju karticom", rekao je Aćimović i naglasio da je preduslov za otvaranje ove pogodnosti bilo proširenje tima dostavljača CarGo Batlera, koji sada premašuje 100 ljudi.

Prema njegovim rečima, "CarGo od početka poslovanja radi na tome da građani steknu naviku onlajn plaćanja, ali smo, kada je reč o dostavi namirnica, svesni činjenice da je često lakše i praktičnije ako postoji mogućnost gotovinskog plaćanja".

"Veća potražnja uticala je na širenje našeg tima, zbog čega je u poslednjih par nedelja uposleno 100 CarGo Batlera“, istakao je Aćimović i najavio da će širenjem mreže dostavljača korisnici dobijati svoju porudžbinu u još kraćem vremenskom roku. (kraj) def

Share: