Osiguranje za dinar

14:49 15. 06. 2021. FoNet/UNIQA

BEOGRAD - Kupovinom individualnog ili porodičnog putnog osiguranja sa COVID pokrićem ili bez njega do 30. septembra, kompanija UNIQA svim klijentima, dok su na letnjem odmoru, osigurava dom za samo jedan dinar.

Kako se ističe u saopštenju, korisnicima putnog osiguranja, UNIQA je osigurala i više nagrada za putovanje, među kojima glavna iznosi 100.000 dinara.

Da bi učestvovali u nagradnom takmičenju, klijenti bi od 15. juna do 31. avgusta trebalo da kupe putno osiguranje u ukupnom iznosu od najmanje 5.000 dinara.

Putno osiguranje sa COVID-19 pokrićem, uz sva standardna zdravstvena pokrića za iznenadne bolesti ili nezgode u inostranstvu do iznosa od 30.000 evra, pruža i dodatnu zaštitu i lečenje od korona virusa do 5.000 evra, dodaje se u saopštenju.

Za aktiviranje polise usled nezgode ili iznenadne bolesti u inostranstvu, na raspolaganju je UNIQA Centar za pomoć. Operateri, dostupni 24/7, po prijemu poziva upućuju klijente u najbližu zdravstvenu ustanovu, a troškove zdravstvenoj ustanovi direktno plaća UNIQA.

Ove sezone, sve pogodnosti vezane za sigurno putovanje, građani mogu iskoristiti kupovinom putnog osiguranja u poslovnicama UNIQA osiguranja, putem veb šopa, u ekspoziturama Raiffeisen i Addiko banke, kod zastupnika UNIQA osiguranja i u partnerskim turističkim agencijama. (kraj) def

 

Share: