Leto u Budvi

15:46 14. 07. 2021. FoNet

BEOGRAD - Sea Dance, dobitnik nagrade za Najbolji evropski festival, nakon godinu dana pauze, biće održan u uvali plaže Buljarica u Budvi!

Na festivalu u Crnoj Gori učestvuju Boris Brejcha, Maceo Plex, Tale Of Us, Senidah, Vojko V, Ann Clue, Tijana T, z++, domaćini Who See, kao i P.S, 84Bit i Raven TK u b2b setu sa Proximusom.

Osim ranije najavljenog termina od 27. do 29. avgusta, u pripremi je još jedan specijalan dan iznenađenja, čiji će program uskoro biti objavljen.

„Sea Dance sa svojom divnom lokacijom, predivnom, trikiznom uvalom plaže Buljarica spada među najlepše događaje naše festivalske porodice. Spremili smo jak line up, dostojan statusa festivala. Neki od naših hedlajnera po prvi put dolaze u Crnu Goru, a posebno se radujemo što ćemo Sea Dance-om dati jak vetar u leđa pokretanju festivalske scene celog našeg regiona. Nakon Exita jedva čekamo da budemo ponovo ujedinjeni s publikom iz celog sveta, da se družimo, slavimo život i slobodu“, izjavio je osnivač i direktor Exita i Sea Dance festivala Dušan Kovačevi.

Jedan od ključnih uslova za održavanje festivala je pridržavanje bezbednosnih protokola za organizaciju masovnih događaja, koje je EXIT festival upravo primenio u Novom Sadu. Na festival će moći da uđu svi kojima je prošlo 14 dana od potpune vakcinacije protiv COVID-19, ili koji imaju dokumentaciju da su preležali koronu, ili poseduju negativan rezultat PCR testa, ne stariji od 72 sati, odnosno brzog antigenskog testa – BAT, ne stariji od 48 sati.

Ulaznice su u prodaji od 15. jula sa 50 odsto popusta. (kraj) dep

Share: