Nov prilaz Lidlu

08:15 29. 07. 2021. FoNet

BEOGRAD - Zbog radova u Ulici Save Maškovića, prodavnici Lidl Srbija u naselju Trošarina privremeno će biti onemogućen direktan, uobičajeni pristup za vozila kroz ulicu.

Zbog radova, privremeno je obezbeđen pomoćni prilaz za kupce koji dolaze kolima.

Iz smera Autokomande, izlazi se na Bulevar oslobođenja iz koga se više ne može skrenuti levo u Ulicu Save Maškovića, pa je potrebno produžiti bulevarom i skrenuti oštro levo u Bebelovu ulicu, gde napravljen prilaz vodi do Ulice Save Maškovića i pristup prodavnici.

Prilaz je pogodan za sve koji dolaze iz istog smera, pa i iz Crnotravske, Baštovanske i Beranske ulice, s obzirom da sve imaju uključenje na Bulevar Oslobođenja.

Imajući u vidu da je i raskrsnica Vojvode Stepe sa Ulicom Save Maškovića zatvorena za saobraćaj, pristupu kroz Bebelovu se sa ove strane može prići isključivo iz smera naselja Stepa Stepanović, spuštajući se niz ulicu Vojvode Stepe, gde se neposredno pred Lidl prodavnicu skreće levo.

Pešači i u prodavnicu dolaze na uobičajen način.

Prema zvaničnim navodima, radovi će trajati do kraja avgusta.

Kompanija Lidl Srbija se izvinjava potrošačima na neudobnosti i obaveštava građane da će prodavnica na Trošarini nastaviti da radi po uobičajenom radnom vremenu, svakog dana od 8 do 22 časova. (kraj) dep

Share: