Hevi metal senzacija u Beogradu

11:31 26. 10. 2021. FoNet

BEOGRAD - Jedan od trenutno najpopularnijih hevi metal bendova u svetu Five Finger Death Punch prvi put u karijeri održaće koncert u Beogradu 2. jula 2022. godine na stadionu Tašmajdan.

Beograd je jedini grad u regionu gde će FFDP nastupiti na novoj evropskoj turneji, koja uključuje festivale i arene 19 gradova u 16 zemalja širom kontinenta.

Brojni fanovi iz Srbije i regiona napokon su dočekali da prisustvuju neverovatnom spektaklu koji FFDP napravi na svakom svom nastupu, jer izvođenje njihovih brojnih hitova uvek prati retko gde viđena pirotehnička predstava.

Iako postoje tek nešto više od 15 godina, vrlo brzo su se popeli na sam vrh svetskih top lista, tako da su već sada na drugom mestu najvećih umetnika u hard-rock prostoru, iza Metalike.

Njihovo najaktuelnije izdanje “F8”, koje je producirao Kevin Churko, bilo je na prvom mestu rok top mejnstrim lista širom sveta: Amerike, Austrije, Australije, Kanade, Finske, Nemačke, Švedske, Švajcarske, Velike Britanije i mnogih drugih zemalja. Na ovom albumu se nalaze neki od njihovih najvećih hitova „Inside Out”, „A Little Bit Off”, „Living The Dream” i „Darkness Settles In”.

Ulaznice za hevi metal senzaciju Five Finger Death Punch biće u prodaji od 29. oktobra u 10 sati, a mogu se kupiti preko online servisa i na svim prodajnim mestima tickets.rs po ceni od 3.900 do 5.900 dinara. (kraj) dep

Share: