Praksa u NIS

17:10 01. 11. 2021. FoNet | Ivana Šanjević

NOVI SAD - Kompanija NIS saopštila je danas da je, u potrazi za mladim talentima, počela novu sezonu programa "NIS enerdži", a zainteresovani kandidati mogu da je prijave do 21. novembra za jednogodišnji plaćeni program prakse u firmi.

Za program mogu konkurisati master studenti i oni koji su diplomirali na Mašinskom fakultetu, Tehnološkom fakultetu, Elektrotehničkom fakultetu, Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija, Rudarsko-geološkom fakultetu, Hemijskom fakultetu, Poljoprivrednom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Ekonomskom fakultetu, Saobraćajnom fakultetu i Prirodno-matematičkom fakultetu.

Na konkursu će biti izabrano 30 polaznika, dodaje se u saopštenju.

Potrebno je da kandidati imaju manje od godinu dana radnog iskustva, odlično poznavanje MS office paketa, kao i znanje engleskog jezika.

Početak sezone planiran je za februar 2022. godine, a izabrane polaznike će tokom celokupnog trajanja programa pratiti mentori NIS.

Polaznici zaključuju ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana, a posle završetka programa dobijaju mogućnost da se zaposle u kompaniji, dodaje se u saopštenju.  (kraj) vbr/ivt/dpv

Share: