Živimo bolje zajedno

10:37 06. 12. 2021. FoNet

BEOGRAD - Kompanija UNIQA slavi daruje besplatne sistematske preglede klijentima koji do 15. decembra ugovore individualno MedUNIQA zdravstveno osiguranje, saopštila je ta kompanija.

Obeležavajući 15 godina psolovanja u Srbiji, UNIQA poklanja sistematske preglede novim korisnicima privatnog zdravstvenog osiguranja kojima će MedUNIQA, osigurati kvalitetne zdravstvene usluge u 900 privatnih i državnih ustanova širom Srbije, navodi se u saopštenju.

Kao član austrijske UNIQA grupe, prisutne u 18 zemalja i jedne od vodećih osiguravajućih kompanija Centralne i Istočne Evrope, UNIQA u Srbiji izrasla je u brend prepoznat po kvalitetnim proizvodima, uslugama i servisima svih vrsta osiguranja sa blizu 700.000 individualnih i korporativnih klijenata.

UNIQA je kontinuiranim investicijama u inovacije i digitalizaciju zaokružila i ceo online proces osiguranja – od iniciranja ponude, preko kupovine polise, plaćanja premije do prijave, procene i isplate štete. Istovremeno, postala je bliža svojim korisnicima šireći i mrežu UNIQA poslovnica u Srbiji.

UNIQA je sa više od 100 miliona dinara pomogla mnoge društveno-odgovorne i humanitarne projekte, zdravstvo, kulturu, sport, decu, mlade...

Partner je brojnih organizacija i institucija među kojima su pozorišni Šekspir festival, Beogradski maraton, Vaterpolo savez Srbije, UNIQA je godinu jubileja zaokružila saradnjom sa Galerijom Matice srpske osiguranjem da dela iz čuvene bečke Galerije Belvedere budu prvi put predstavljena u Srbiji.

U proteklih 15 godina, UNIQA je dobila brojna priznanja među kojima su Corporate Super Brand, Top Serbian Brand,  nagrada londonskog magazina World Finance i dvostruka nagrada European Business Awards za najbolju kompaniju u Srbiji kada je reč o strategiji rasta i odnosu prema klijentima. Jubilarna 15. godina zaokružena je još jednom „Customers’ Friend“ zlatnom medaljom za vrhunski odnos prema klijentima. (kraj) dep

Share: