„Vrhunska izvrsnost“ za odnos s klijentima

11:14 20. 12. 2021. FoNet

BEOGRAD - Uniqa osiguranje saopštilo je danas da je drugi uzastopni put osvojila međunarodni ICERTIAS sertifikat i zlatnu medalju "Customers' Friend – Vrhunska izvrsnost".

Tim sertifikatom, Uniqa je, kako ističu, potvrdila najviši stepen Customers’ Friend programa – Superior Exellence (Vrhunska izvrsnost) i status iz 2019. u prestižnom internacionalnom klubu Customers’
Friend koji okuplja isključivo organizacije obavezane na vrhunski i uzoran odnos sa klijentima.

Selekcija za dvogodišnji sertifikat i zlatnu medalju „Customers’ Friend – Vrhunska izvrsnost“ obuhvatala je temeljnu analizu u preko 20 kategorija, uključujući i komunikaciju sa klijentima, kao i inovacije, finansijsku stabilnost, kvalitet proizvoda, ali i transparentnost i društvenu odgovornost.

"Akreditacija Customers’ Friend ima dodatnu težinu s obzirom na globalne zdravstveno-ekonomske izazove u proteklom periodu, kao i rezultate brojnih međunarodnih istraživanja koja su ukazala na potrebu klijenata da, uz vrhunski kvalitet usluga osiguranja, očekuju i podršku kroz empatiju, humanost, brižnost i srdačnost", poručuju iz Uniqa.

Naglašavaju da je u 15. jubilarnoj godini poslovanja u Srbiji poverenje više od 700.000 individualnih i korporativnih klijenata opravdano i dosadašnjom isplatom iznosa većeg od 32 milijarde dinara na ime odštetnih zahteva.

"Za 15 godina u Srbiji, Uniqa je sa preko 100 miliona dinara pomogla zajednicu kroz mnoge društveno-odgovorne projekte", podsećaju u saopštenju. (kraj) dar/mr/dj

Share: