Gde je blok 27?

11:46 27. 01. 2022. FoNet

BEOGRAD - Zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, tinejdž misteri-horor serija "Blok 27", biće premijerno emitovan vikendom od 19. februara u 21 sat na kanalu Superstar TV.

Originalna i uzbudljiva priča govori o do sada neistraženom, tajnom svetu u pokušaju da pronađe odgovor na pitanje: zašto ne postoji Blok 27?

Zaplet uzbudljive priče počinje nestankom četrnaestogodišnjeg Rastka u blokovima Novog Beograda, kada njegova sestra bliznakinja odlučuje da sama pronađe brata, koji je nestao u bloku koji zapravo ne postoji.

Serija ima šest epizoda u kojima uloge tumače mladi naturščici - Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, i Andrej Jovović.

Ostale uloge u TV seriji Blok 27 su poverene Ivani Mladenović, Aleksandru Gligoriću, Dušanu Miloševiću, Strahinji Kostić, Katarini Marković, Milovanu Filipoviću, Tatjani Kecman, Goranu Smakiću, Bojani Zečević, Branku Djuriću i drugima.

Kreator serije je Ivan Knežević, reditelji suMilica Tomović i Momiru Miloševiću, a scenario su napisali Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić. (kraj) dep

Share: