Dodeljene nagrade

13:05 01. 04. 2022. FoNet

BEOGRAD - Magazin Diplomacy&Commerce, sindikacija londonskog The Economist časopisa, proslavio je 6. rođendan u četvrtak 31. marta u hotelu Mona Plaza u Beogradu.i dodelio nagradec pojedincima, kompanijama i organizacijama koji se ističu u humanitarnom radu, CSR-u, održivom poslovanju i zelenim projektima, digitalizaciji i biznis inovacijama, razvoju umetnosti i kulture, kao i unapređenju bilateralne saradnje, privrednog ambijenta, uslova poslovanja i društva u celini.

"Bio je mart 2019. kada smo poslednji put proslavili dodelu D&C nagrada u Narodnom muzeju. Koliko se naš svet promenio od tada? Pandemija korona virusa i rat u Ukrajini su preoblikovali naše živote kao nijedan drugi događaj u poslednje dve decenije. Što bi Judy Garland rekla: "Toto, mislim da više nismo u Kanzasu." Nadam se da ćemo naći pravi put do Oza – kako naše vlade i naše kompanije, tako i mi sami, kao pojedinci“, rekao je predsednik Color Press Grupe Robert Čoban.

Diplomacy&Commerce nagrade su dodeljene u dvanaest kategorija. 

Među nominovanim bilo više od 80 kompanija i organizacija.

Partneri na proslavi su bili Telekom Srbija, Coca-Cola sistem, British motors, Heineken Srbija, Philip Morris International, 13. jul Plantaže i rakija Šamar koja je premijerno predstavljena na događaju. Proslavi su prisustvovali brojni gosti, predstavnici Vlade Srbije, diplomatskog kora, političkog, kulturnog i javnog života Srbije. (kraj) dep/dj

Share: