Novi McDonald’s restoran

13:36 01. 04. 2022. FoNet

BEOGRAD - U šoping centru Galerija danas je otvoren novi McDonald’s restoran, 31. u Srbiji, saoštila je ta kompanija.

"Bez obzira na sve globalne izazove sa kojima se zadnjih nekoliko godina suočavamo, McDonald’s u Srbiji nastavlja da širi poslovanje i mrežu svojih restorana. U ovaj restoran smo uložili više od milion evra, zaposlili nove kolege i na taj način ostajemo stabilan partner privrednog razvoja naše zemlje. Plan nam je da otvaranjem dodatnih novih restorana i u ovoj i u narednim godina dodatno ojačamo naše poslovanje“, rekao je direktor kompanije McDonald’s Srbija Veselin Janićijević..

McDonald’s restoran u šoping centru Galerija poseduje i digitalni menu board, terminale za poručivanje – self order kioske.

Na tri kioska u restoranu, sa šest pozicija, gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu, ili gotovinom na posebnoj kasi.

Takođe, i u ovom restoranu primenjivaće se made for you koncept, što znači da će tek nakon što gost naruči, njegova porudžbina početi da se sprema. Imaće 97 sedećih mesta u samom restoranu i 44 mesta u bašti.

Radno vreme restorana je od 10 do 22 časa tokom cele nedelje. (kraj) dep/dj

Share: