Dve funkcije jednog uređaja

12:43 07. 04. 2022. FoNet | Leposava Čolić

BEOGRAD - Banka Inteza saopštila je danas da je u susret e-fiskalizaciji razvila inovativno rešenje za preduzeća - integralni „Platni+Fiskalni uređaj“ u potpunosti usklađen sa Zakonom o fiskalizaciji, koji omogućava prihvat platnih kartica i instant plaćanja, i istovremeno može služiti kao fiskalna kasa.

Novo integralno rešenje pravnim licima i preduzetnicima omogućava uštede u troškovima, jednostavnost i efikasnost plaćanja, s obzirom da se u jednoj transakciji na jednom uređaju prihvata plaćanje i izdaje fiskalni račun, dok se plaćanje može obaviti i platnim karticama, ali i instant plaćanjem.  

Dodatna fleksibilnost se klijentima pruža kroz mogućnost instalacije novih aplikacija na uređaju u budućem periodu.

Banka Inteza planira i snažnu kreditnu podršku klijenata kroz unapređenje ponude kreditnih proizvoda za finansiranje obrtnog kapitala sa produženom ročnošću kao i investicionih ulaganja.

U skladu sa opredeljenjem Banke Inteza da podrži razvoj preduzetništva, očekuje se i proširenje atraktivne kreditne podrške ženskom preduzetništvu kroz nastavak programa Žene u biznisu, ali i kroz posebno dizajnirane proizvode sa dužim rokovima i fleksibilnim zahtevima za obezbeđenjem za mlade preduzetnike, navedeno je u saopštenju. (kraj) vip/lč/dj

Share: