NTF EXIT kolekcija

00:55 21. 04. 2022. FoNet | Desk

NOVI SAD - EXIT festival i jedan od vodećih producenata elektronske muzike Maceo Plex lansiraće specijalnu NFT kolekciju tokom TOMORROW konferencije, koja će biti održana od 13. do 15. maja u Belexpocentru u Beogradu.

Kolekcija će biti predstavljena 14. maja na panelu na kojem će, pored Maceo Plexa, govoriti i agent Dejvida Gete i drugih velikih svetskih izvođača Maria Mej, kao i osnivač Exita Dušan Kovačević, koji je nedavno proglašen jednim od najuticajnijih ljudi muzičke i manifestacione industrije Evrope.

Za isto veče planirana je ekskluzivna žurka koju će predvoditi Maceo Plex.

Osim kolekcije sa Plexom, pod nazivom SHADES, EXIT će predstaviti i kolekciju HEADPHONES koja donosi naš prvi logo iz 2001. godine, sada u 3D verziji, zatim poklon kolekciju TRIBE, namenjenu prvim članovima Exitove Discord zajednice, kao i kolekciju WINGS, kreiranu u saradnji sa južnoafričkim pilotom i aktivistkinjom za ljudska prava Kristinom Karmelom.

Exit NFT kolekciju odlikuje multidimenzionalnost,pa uz korišćenje 3D slušalica, naočara i krila u digitalnom univerzumu, ove kolekcije nose i neka od najboljih "živih"“ festivalskih iskustava.

Vlasnici Exitove NFT digitalne umetnosti imaće priliku da dožive festival uz ekskluzive, poput pristupa bini Dance Arene, druženja sa svetskim zvezdama, tajnih žurki na skrivenim lokacijama na Tvrđavi ili online nastupa Maceo Plexa i drugih svetskih zvezda na njihovoj privatnoj žurci.

Informacije o Exitovim NFT kolekcijama, kupovini, načinu mintovanja i drugim pojedinostima dostupne su na zvaničnoj NFT stranici Exita.

Pored mogućnosti da među prvima dođu do Exitove digitalne umetnosti, posetioci TMRW konferencije u Belexpocentru biće u prilici da se upoznaju i sa Exitovim VR projektom, koji je predstavljen na Svetskoj izložbi Expo Dubai u sklopu Srpskog paviljona.

U prodaji je veoma ograničen broj ulaznica za ekskluzivnu žurku na kojoj će nastupiti Maceo Plex, po ceni od 2.490 dinara za premijum ulaznice, uz popust od 35 odsto u odnosu na krajnju cenu, i 4.990 dinara za premium VIP ulaznice, putem Gigs Tix prodajne mreže.

Takođe, fanovi imaju mogućnost da uz promo kod EXIT@TMRW ostvare 20 odsto popusta na cenu ulaznice za celokupnu TMRW konferenciju. Ulaznice su dostupne putem zvanicne stranice TMRW konferencije. (kraj) dep/dpv

Share: