Konkurs za mlade

23:25 26. 04. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Platforma "Zdravo dvadesete" raspisala je, pod pokroviteljstvom kompanije Galenika, konkurs za šestomesečnu stručnu, plaćenu praksu za četiri pozicije kreatora sadržaja sajta dvadesete.rs.

Drugu godinu zaredom društveno-odgovorna platforma kompanije Galenika pruža priliku studentima da usavršavaju komunikacione i digitalne sposobnosti i ispolje kreativnu stranu prilikom uređivanja portala dvadesete.rs .

U periodu od šest meseci, četiri izabrana kandidata biće angažovana na osmišljavanju, planiranju i uređivanju sadržaja sajta, ali i vođenju društvenih mreža "Zdravo dvadesete".

Tokom prakse obezbeđena je obuka iz oblasti komunikacionih i digitalnih veština, uz mentorsku podršku i novčanu nadoknadu na mesečnom nivou.

Galenika nastoji da kreativne, talentovane i ambiciozne dvadesetogodišnjake uključi u kreiranje sadržaja namenjenog  njihovim vršnjacima.

Izvršni direktor za ljudske resurse u kompaniji Galenika Jelena Parojčić kaže da je zbog velikog interesovanja na prošlogodišnjem konkursu bilo neminovno da projekat bude realizovan i ove godine.

"Mladima dajemo priliku da učestvuju u kreiranju kreativnog sadržaja, koji za cilj ima promenu životnog stila i usvajanja zdravih navika među dvadesetogodišnjacima", rekla je Parojčić.

Konkurs za četiri praktikanta – content kreatora sajta i društvenih mreža otvoren je do 8. maja u ponoć, a selekcija i razgovori sa kandidatima koji uđu u uži krug održaće se od 16. do 27. maja. Odabrani kandidati biće obavešteni 30. maja, dok stručna praksa počinje 4. jula.

Informacije o načinu prijave, uslovima i detaljima angažovanja nalaze se na LINKU,a iskustva sa prošlogodišnje prakse dostupna su ovde. (kraj) dep/dpv

Share: