"Nemirni" na proleće

13:38 10. 07. 2022. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Telekom Srbija i producentska kuća "From No Connection", kao i reditelj Darko Nikolić najavili su danas da će publika naredne godine imati priliku da na kanalu Superstar pogleda novu domaću triler seriju "Nemirni", čije se neke od scena snimaju ovih dana u Tašmajdanskom parku.

Reditelj Darko Nikolić rekao je da je ova serija kriminalistički triler i da je ovo nastavak saradnje sa Telekomom Srbija i Vladimirom Lučićem, posle serije "Jedini izlaz".

Sada pravimo još bolju seriju, koja će imati 12 epizoda i na ekranima nas očekuje sledeće godine, rekao je Nikolić novinarima u pauzi snimanja.

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić naglasio je da je serija "Jedini izlaz" jedna od najprodavanijih serija Telekoma u inostranstvu, a on veruje da će "Nemirni" biti još veći hit.

Ova serija emitovaće se na Superstaru, koji je najgledaniji kablovski kanal, na šta je Telekom veoma ponosan. Po ugledu na HBO, emituju se samo serije i filmovi, naveo je Lučić.

Naš cilj je da podstaknemo srpsku kinematografiju i napravimo kvalitetne serije, ali i da nešto zaradimo, dodao je on.

Lučić je uveren da će serija biti hit i poziva gledaoce da je prate na proleće naredne godine.

Današnjem snimanju prisustvovali su Nikolina Friganović, koja igra vodeću žensku ulogu, Dejan Aćimović, Marinko Prga i Milan Čučilović.

Radnja serije "Nemirni" odmotava zamršeno klupko zločina, ali i na zanimljiv način predstavlja
aktere i njihove porodične drame kroz koje prolaze.

Reditelj u prvi plan stavlja inspektorku policije koja razotkriva vezu između države, službe i kriminala, a "sistem spojenih sudova" vodiće gledaoce do neočekivanih i otrežnjujućih obrta.

U seriji glume i Anica Dobra, Ljuba Bandović, Gordan Kičić, Gorica Popović, Nebojša Dugalić, Rale Milenković i drugi. (kraj) vbr/ivt/bdr

Share: