Priznanje za OTP banku

12:54 13. 08. 2022. FoNet | Vera Barišić

BEOGRAD - OTP banka Srbija saopštila je danas da je dobila "Employer Partner" sertifikat, prestižno priznanje konsultantske kuće "Selectio" koja od ove godine, uz partnerstvo sa konsultantskom agencijom "HR Xcel" za srpsko tržište, potvrđuje kontinuirano ulaganje, modernizaciju i unapređenje iskustva zaposlenih.

Direktorka direkcije za ljudske resurse u OTP banci Srbija Krstinja Šćepanović istakla je da ovaj sertifikat potvrđuje posvećenost usmerenu ka kontinuiranom dijalogu sa zaposlenima, postavljanju inovacionih trendova i odlučnom upravljanju promenama.

Kako navode iz konsultantske kuće, postizanjem "Employer Partner" standarda kompanije pokazuju da su u stalnoj potrazi za znanjem i razvojem.

Priznanje koje potvrđuje da su zaposleni stub uspeha jeste i to što je magazin Euromoneynedavno proglasio OTP banku za najbolju banku u Srbiji. Reč je tradicionalnoj "Euromoney nagradi za izvrsnost 2022" koja se dodeljuje finansijskim institucijama koje klijentima pružaju najviši nivo usluge, inovacija i stručnosti, navodi se u saopštenju. (kraj) vbr/dpv

Share: