Podrška košarkašima

16:29 26. 08. 2022. FoNet | Vera Barišić

BEOGRAD - Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić potpisali su sponzorski ugovor, čime je nastavljena višegodišnja uspešna saradnja, saopštio je danas Telekom.

Danilović je zahvalio na dosadašnjoj podršci koja je za Košarkaški savez vrlo značajna i činjenica da Savez uz sebe ima tako moćnog partnera je istovremeno i čast, ali i velika obaveza da se radom i rezultatima opravda to poverenje.

"Značaj ovog partnerstva je zapravo višestruk, jer iako je svim ljubiteljima košarke prva asocijacija naša seniorska reprezentacija, saradnja sa Telekomom Srbija nama zapravo pruža mogućnost da mi u godinama pred nama obezbedimo adekvatne uslove za rad i razvoj i našim mlađim selekcijama", rekao je Danilović.

Lučić je rekao da Telekom Srbija od svog osnivanja, pre 25 godina, pruža podršku sportu u Srbiji, ali da je podrška reprezentacijama ipak nešto posebno, jer nas sve ujedinjuje u želji da se sportski borimo da budemo najbolji i da dostojno reprezentujemo Srbiju, a našim košarkašima je to često polazilo za rukom.

Danilović je uručio simboličan poklon Lučiću, dres reprezentacije sa brojem jedan. (kraj) vbr/dpv

Share: