Qatar Airways i Qatar Tourism otkrivaju

14:30 27. 10. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Svakodnevni koncerti na tri lokacije učiniće Katar domom za izvođače Black Eyed Peas, David Guetta, Maroon 5, Post Malone, Robbie Williams i mnoge druge, saopštili su danas organizatori.

Kako se približava održavanje najvećeg svetskog fudbalskog događaja, Qatar Airways Group i Qatar Tourism otkrivaju glavne događaje kako bi fudbalskim navijačima pružili zabavu svetske klase, uključujući Qatar Live – koji će biti domaćin za više od 100 međunarodnih umetnika tokom Svetskog prvenstva.

Na konferenciji je predstavljena sinergija između putovanja i turizma pošto je Qatar Airways otkrio preko deset projekata razvijenih u saradnji sa partnerima, uključujući Qatar Tourism, Vrhovni komitet za isporuku i nasleđe i Qatari Diar.

Avio-kompanija je najavila otvaranje klubova na plaži, zona za navijače i tematskih parkova, pored toga što će ugostiti Qatar Live, Daydream Music Festival, aktivaciju brenda Lusail Boulevard, Qatar Airways Ski House, Winter Wonderland i ceremoniju davanja imena za brod  MSC World Europa. 

"Danas vidimo širinu onoga što se može postići kada sektori avijacije i turizma rade zajedno. Veoma smo ponosni što možemo da najavimo veliki izbor zabave svetske klase uživo u Kataru dok proslavljamo najuzbudljiviji turnir koji će se održati na Bliskom istoku. Radujemo se što će naši građani i turisti moći da uživaju u najboljem što industrija zabave može da ponudi", rekao je izvršni direktor Qatar Airways Grupe, Akbar Al Baker.

Glavni operativni direktor u kompaniji MATAR, inž. Badr Mohamed Al-Mer je rekao: „MATAR je spreman za dugo očekivano FIFA Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. i radujemo se što ćemo poželeti dobrodošlicu navijačima na ovom mega događaju.

"Katar je spreman da dočeka svet i bude domaćin jedinstvenog izdanja FIFA Svetskog prvenstva – prvog koje se održava na Bliskom istoku i u arapskom svetu. Navijači mogu da očekuju vrhunski međunarodni fudbal i raznovrsnu zabavu. Živi nastupi koje su danas najavili Qatar Airways i Qatar Tourism sigurno će oduševiti navijače sa svih strana dok se pripremaju da slete u našu zemlju na nezaboravan festival fudbala i zabave, izjavio je Glavni izvršni direktor, FIFA Svetskog kupa Qatar 2022, Naser Al Khater.

Zvanična avio-kompanija FIFA Svetskog prvenstva Qatar 2022™ nudi jedinstveno iskustvo u kabini. Putnici će imati mnogo čemu da se raduju kada putuju sa avio kompanijom Qatar Airways tokom fudbalske sezone, sa posebnim asortimanom proizvoda i aktivacija na temu FIFA Svetskog prvenstva.

Kabina inspirisana fudbalom uključuje FIFA ograničeno izdanje amenity setova, suvenire jastuke, slušalice, menije za ručavanje i udobnu odeću za odmor u stilu fudbalskog dresa. Za najmlađe putnike smo pripremili posebne setove i plišane igračke.

Zvanični sistem zabave tokom leta avio-kompanije Qatar Airways Oryx One sadržaće više od 180 naslova iz oblasti fudbala, uključujući ekskluzivni intervju sa predsednikom FIFA Đanijem Infantinom.

Tokom FIFA Svetskog prvenstva Qatar 2022™, putnici mogu da uživaju u besplatnom strimingu utakmica Svetskog prvenstva i drugih velikih sportskih događaja direktno sa svojih ličnih uređaja. (kraj( dep/dj

Share: