Oslobodite svoju pozitivnu energiju

14:03 03. 04. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Somersby je zvanično predstavio dva nova neodoljiva ukusa, sofisticirane kombinacije passionfruit i pomorandže, i osvežavajuće mandarine sa 0% alkohola.

Ljubitelji najpoznatijeg sajder brenda na svetu navikli su da sa svakim novim Somersby ukusom očekuju neočekivano, pa je tako i ovoga puta.

Spoj voćnih aroma egzotičnog passionfruit-a i citrusne pomorandže već sada „preti“ da postane neizostavan letnji dodatak za sve ljubitelje dobre zabave, a kada se tome doda i bezalkoholni slatko-kiseli ukus mandarine, sva je prilika da će druženje sa prijateljima dosegnuti novi nivo bezbrižne pozitivnosti.

Spravljeni po jedinstvenoj Somersby recepturi, nova dva ukusa odlikuju se autentičnim aromama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Osvežavajući i ludo zabavni, uz dobro poznatu Somersby penušavu teksturu, novi članovi Somersby družine savršeno pristaju svakom trenutku i mogu se konzumirati u svim prilikama.

Posluženi u hladnoj čaši punoj leda, dekadentni spoj passionfruit-a i pomorandže, kao i Somersby sa ukusom mandarine od 0% alkohola, rasplamsaće sva vaša čula i učiniti da svet postane vaš beskrajni poligon za zabavu. (kraj) dep/dj

Share: