Festival piva u junu

15:40 24. 05. 2023. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Najveća regionalna manifestacija posvećena muzici i pivu, Beogradski festival piva, u organizaciji Skajmjuzika, u jubilarnom 20. izdanju otvoriće svoje kapije ranije nego proteklih godina, od 15. do 18. juna, a posetioce očekuje više od 60 izvođača na tri bine.

Svetski poznati britanski bend koji stvara jedinstvenu mešavinu trip-hopa, elektronske i dauntempo muzike Morčiba, sastav D Brend nju hevis, koji je odgovoran za stvaranje nekih od najvećih RB i soul hitova u protekle dve decenije, i Inkognito, osoben po harmoničnoj kombinaciji rok i rege zvuka, glavne su strane zvezde na centralnoj bini ovogodišnjeg festivala piva.

Među glavni izvođačima su Partibrejkers, Toni Cetinski, Atomsko sklonište, Van Gog i najautentičniji bend sa ovih prostora - Obojeni program.

Žestoku svirku i dobru atmosferu na glavnoj bini doneće i Kerber, Bombaj štampa, Brkovi, Kralj Čačka, Repetitor, Neverne bebe, Ana Rucner i Elvis Bajramović, Bojana Vunturišević, Zoster i bend Koikoi.

Festival, koji je prošle godine proglašen manifestacijom od značaja za Beograd i realizuje se uz podršku Grada, biće podeljen na više od 10 zona, a pored bogatog muzičkog i zabavnog sadržaja posetiocima je na raspolaganju i više od 300 vrsta piva.

Ulaznice za su dostupne putem sajta belgradebeerfest.com, sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva i na blagajni Štark Arene. (kraj) is/ivt/bdr

Share: