Koja je vaša tajna balansa?

11:35 31. 05. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - U cilju podsećanja na značaj redovne konzumacije Balans+ probiotskog jogurta, kao i na svakodnevni balans koji je neophodan svima, kompanija Imlek je i ove godine organizovala druženje sa predstavnicima lifestyle medija i influenserima u jedinstvenom ambijentu u Mokrin House-u.

Prisutni su imali priliku da uživaju domaćim specijalitetima, Balans+ proizvodima, u prirodi, kao i u časovima joge i zvučnoj terapiji i da se kroz razgovor sa poznatom nutricionistkinjom, Anom Petrović, posavetuju o balansiranoj ishrani i zdravim navikama.

Balans plus jogurt klinički je dokazan saveznik u održavanju probavne ravnoteže, a studija koja je sproveden od strane KBC Bežanijska Kosa na 50 ispitanika, koji su imali poremećaj digestivnog trakta potvrdila je da nakon samo 10 dana redovnog korišćenja Balans+ probiotskog jogurta dolazi do regulisanja varenja i unošenja balansa u organizam.

Loše navike, nezdrav stil života, neizbalansirana ishrana i stres, negativno utiču na rad gastrointestinalnog trakta i mogu prouzrokovati, metaboličke i imunološke poremećaje i na kraju dovesti do pada imuniteta.

U svakodnevnu ishranu treba uvrstiti hranu koja sadrži prirodne probiotike i prebiotike, jer se na taj način postiže simbioza, vlakna, omega-3 masne kiseline, funkcionalnu i lako svarljivu hranu, pa je neophodno piti dovoljno nezasladjene vode, koliko je moguće kontrolisati stres i baviti se sportom bar 150 minuta nedeljno. Zato, Balans + formulu preporučujem u svakodnevnoj ishrani zbog jedinstvenog nutritivnog sastava, uz doručak, ručak, večeru ili noćnu užinu.“, naglasila je Ana Petrović, nutricionistkinja.

U brzom ritmu današnjice, Balans + probiotski jogurt neizostavni je deo ishrane svih onih koji vode računa o zdravlju, zahvaljujući brojnim benefitima koje ima na sistem za varenje. Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da predstavnicima medija i influenserima predstavimo benefite naših proizvoda i da objasnimo važnost svakodnevne konzumacije, i generalno, u pravom smislu te reči u prirodi postignemo balans koji nam je svima neophodan“, izjavila je Tanja Bogojević, brend menadžerka kompanije Imlek. (kraj) dep

Share: