U znaku Tonija Cetinskog

22:40 19. 06. 2023. FoNet | Boris Drenča

BEOGRAD - Fantastična atmosfera i nezaboravan muzički maraton, uz fenomenalne nastupe sastava Zoster, Tonija Cetinskog, Ane Popović, Ane Rucner i Orkestra Elvisa Bajramovića i svetske senzacije, benda The Brand New Heavies, obeležili dugi dan Beer Fest-a.

Tačno u 19 časova sa glavne bine najvećeg regionalnog festivala piva i muzike, numerom „Uzeću pravdu u svoje ruke“, mostarskog benda Zoster zvanično je počelo drugo veče Belgrade Beer Festa.

Autentični i svoji od samog početka, Zoster je, na čelu sa frontmenom benda Mariom Knezovićem, uveo beogradsku publiku u dobar vajb, „vozeći“ ih punih sat vremena, a aplauzi, skandiranje i pevanje publike uglas od samog starta, obećavali su još jedno nezaboravno veče na omiljenom prestoničkom festivalu.

„Mnogi su se pitali šta će onaj Toni Cetinski na Beer Fest-u“ – rekao je popularni hrvatski izvođač, čije je nastup definitivno obeležio drugo veče festivala! Snažan vokal, strastvene izvedbe i neizmerna energija Cetinskog pokorili su nepreglednu masu obožavalaca na beogradskom Ušću, a Toni se nije libio da sa publikom ostvari i bliži kontakt – uz šarmantne doskočice i emotivne reči, on se u jednom trenutku čak spustio do publike u prvim redovima! Sat i po vremena orili su se njegovi najveći hitovi, ali i numere Dina Dvornika i Haustora. Publiku je, malo je reći, Cetinski doveo do potpune ekstaze, koja ga je, više puta, i glasovno nadjačala! (kraj) bdr

Share: