Sve spremno za EXIT

09:37 05. 07. 2023. FoNet | Ivana Šanjević

NOVI SAD - Ovogodišnje izdanje jednog od najpopularnijih muzičkih festivala EXIT počinje sutra u 19 sati, a organizatori očekuju više od 200.000 posetilaca tokom četiri dana EXIT Univerzuma.

Publika će od 6. do 9. jula imati priliku da vide i čuju neke od najpopularnijih muzičara na svetu, poput The Prodigy, Wu-Tang Clan, Eric Prydz, Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Alesso, Viagra Boys, Dimitri Vegas & Like Mike, Claptone, Marko Nastić, Tijana T, Space Motion, Coeus, Kristijan Molnar, Rudeboy, Bojana Vunturišević, Atheist Rap, Pero Defformero, Porto Morto i mnogi drugi.

U godini kada dostiže razmere EXIT Univerzuma, EXIT će biti prvi festival u svetu otvoren iz svemira, u saradnji sa Komitetom za razvoj svemirskog programa.

Početak festivala biće obeležen uz čak tri ceremonije otvaranja, drevnom kakao ceremonijom praćenom nastupom Sarasvati Druna benda već od 19.30 časova na Pachamama bini, a nastaviće se magičnim performansom alhemičarke zvuka i vizionarke Vylane Marcus u 21 čas na mts Dance Areni.

Uvertiru u najveću od tri ceremonije napraviće filantrop, motivacioni govornik i osnivač globalnog brenda Onnit Aubrey Marcus, a sve to biće krunisano prvim ikad otvaranjem festivala iz svemira i slanjem moćne poruke svetu, navodi se u saopštenju.

Ove godine se uvode posebne linije vozova na relaciji Beograd – Novi Sad, a vožnje će trajati manje od sat vremena. Pored više od 30 redovnih dnevnih polazaka, biće organizovani i dodatni.

Vozovi će kretati iz pravca Beograda prema Novom Sadu u 00:00 i 01:00 čas, a iz pravca Novog Sada prema Beogradu u 1:30, 2:30, 3:30 i 4:30 časova. (kraj) vip/ivt/dj

Share: