Studio za planiranje

13:58 27. 07. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - IKEA inspiracija, ideje i iskustvo u oblasti uređenja doma, od sada su dostupni i u Novom Sadu, u okviru novootvorenog IKEA Studija za planiranje.

Kupcima će naraspolaganju biti stručna podrška tokom celog procesa planiranja i kupovine modularnih rešenja za
sve prostorije u domu, kao i mogućnost da na licu mesta poruče željene proizvode ili odmah kupe neke od izloženih aksesoara. Studio, koji se prostire na gotovo 300 kvadratnih metara, nalazi se u tržnom centru Promenada, na adresi Bulevar oslobođenja 119, u Novom Sadu.

Ovo je drugi po redu IKEA Studio za planiranje u Srbiji, otvoren nakon uspešnog početka rada novobeogradskog prostora sličnog formata.

Čitav IKEA asortiman koji je dostupan na srpskom tržištu, preko 9000 proizvoda, biće na raspolaganju za naručivanje i u novosadskom IKEA Studiju za planiranje, a u okviru izložbenog prostora Studija fokus će biti stavljen na kuhinje i garderobere.

Takođe, kupcima će ovde biti dostupni i proizvodi koji se odmah mogu kupiti i odneti kući, a u pitanju je do 100 različitih artikala za uređenje doma. Radno vreme Studija je od ponedeljka do nedelje, od 10 do 22 h. Konsultantske usluge u IKEA
Studiju za planiranje se ne naplaćuju  (kraj) dep/mk

Share: