Novi radni prostori

11:49 14. 08. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - U skladu sa rastom potreba za hibridnim radom kompanija IWG, vodeći pružalac rešenja fleksibilnih radnih prostora, najavljuje otvaranje novih Regus i HQ lokacija u Beogradu, saopšteno je danas.

Novi Poslovni centar Vračar u Beogradu do kraja ove godine dobiće još 658 kvadrata co-working kancelarijskog i prostora za sastanke.

Dodatna 982 kvadrata Regus centra u Beogradu biće otvorena u okviru poslovno-rezidencijalne zgrade The One početkom 2024.

Nove lokacije potvrđuju posvećenost kompanije IWG omogućavanju najboljih fleksibilnih prostora za rad na vrhunskim lokacijama širom sveta.

Nove HQ i Regus lokacije nalaze se u najtraženijim poslovnim distriktima u Beogradu, te pružaju profesionalno i inspirativno okruženje, podstičući napredak za kompanije i preduzetnike

Uz ove nove lokacije, IWG će imati ukupno 8 lokacija u Srbiji i sedam u Beogradu, čime će dodatno ojačati svoje prisustvo i posvećenost srpskom tržištu.

HQ brend centar koji će biti otvoren u poslednjem kvartalu ove godine, nalazi se u ulici Makenzijeva 37, u samom srcu Vračara, i prostiraće se na 658 kvadratnih metara prvoklasnog radnog prostora.

Strateški lociran u jednom od najtraženijih kvartova u Beogradu, Poslovni centar Vračar postaće središte kako za već poznate, tako i za nove kompanije i preduzetnike koji su u potrazi za fleksibilnim rešenjima za radni prostor. Novi hibridni radni prostor, sedmi po redu IWG centar u Srbiji, nalaziće se na drugom spratu zgrade i predstavljaće profesionalno i inspirativno okruženje za razvoj kompanija.

„Ovim najnovijim otvaranjima dodatno ojačavamo naše prisustvo u Srbiji. Kao važno poslovno središte, Beograd je fantastično polazište za naše planove o ekspanziji. Potreba za visokokvalitetnim fleksibilnim radnim prostorima i dalje raste kako hibridni rad postaje nova normalnost. Izuzetno nam je zadovoljstvo što na razvoju brendova Regus i HQ radimo u partnerstvu sa vlasnicima zgrada u okviru ugovora o menadžmentu koji će tim zgradama dodatno omogućiti najsavremenije radne prostore. Naša otvaranja u Beogradu dolaze u trenutku kada sve više kompanija otkriva da fleksibilan rad podstiče sreću i zadovoljstvo zaposlenih, a istovremeno pomaže životnoj sredini. Naš model radnog prostora takođe dokazano povećava produktivnost i omogućava da se poslovanje proširi ili smanji uz značajno smanjene troškove", izjavio je generalni direktor i osnivač kompanije IWG Mark Dikson.

Kao deo posvećenosti kompanije IWG pružanju izuzetnih iskustava kada je radni prostor u pitanju, ceo Poslovni centar Vračar trenutno je u fazi sveobuhvatnog renoviranja, kako enterijera, tako i spoljašnjeg prostora.

Ova transformacija ima za cilj stvaranje savremenog i modernog radnog prostora koji će zadovoljiti rastuće potrebe današnjih profesionalaca.

Tek renovirana zgrada imaće najsavremenije pogodnosti, naprednu tehnološku infrastrukturu i pažljivo dizajnirane zajedničke prostorije koje podstiču saradnju, kreativnost i produktivnost.

Blizina Poslovnog centra Vračar postojećem IWG Regus centru u Knez Mihailovoj ulici dodatno učvršćuje prisustvo kompanije IWG u Beogradu, nudeći biznisima veći izbor na osnovu njihovih specifičnih zahteva.

Strateški pozicionirane, ove lokacije omogućavaju kompaniji IWG da obezbedi fleksibilna rešenja za radni prostor koja zadovoljavaju različite potrebe kompanija polazeći od startapova, pa sve do velikih kompanija koje sada, sa hibridnim modelom rada koji nudi niže troškove, imaju finansijsku fleksibilnost da ulažu u svoje zaposlene i rast biznisa, a ne u prostor u kojem posluju.

Kompanija IWG takođe sa zadovoljstvom najavljuje novi Regus centar u jednom od najprestižnijih beogradskih poslovnih kompleksa - The One u Beogradu.

Otvaranje je planirano za početak sledeće godine, a radni prostor će se nalaziti na prvom spratu šestospratnice i obezbediće prostor kako za etablirane firme, tako i za startapove iz najrazličitijih industrija.

Regus centar poseduje co-working prostore, odvojene kancelarije, sale za sastanke i kreativne prostorije, i do njega se lako može stići automobilom ili javnim prevozom, pošto je udaljen svega 700 metara od autoputa.

Kako potražnja za fleksibilnim i agilnim radnim prostorima nastavlja da raste, IWG ostaje lider u pružanju inovativnih rešenja za radni prostor širom sveta, a planira da uvrsti još 1.000 novih svetskih lokacija tokom sledeće godine. Otvaranjem novih HQ i Regus centara u Poslovnom centru Vračar i The One u Beogradu, IWG ponovo potvrđuje svoju podršku kompanijama u Srbiji, omogućavajući im da napreduju u dinamičnom i promenljivom radnom okruženju. (kraj) dep/dj

Share: