Još tri dana do početka

13:57 21. 08. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Do početka jedne od najiščekivanijih manifestacija u regionu, Gospojine 2023. ostala su tri dana, saopštili su danas organizatori.

Ovogodišnji Velikogospojinski dani u Novom Bečeju donose nezaboravno četvorodnevno iskustvo koje će spojiti koncerte najvećih imena domaće scene, gastronomske užitke i bogate kulturne događaje.

U periodu od 24. do 27. avgusta, Novi Bečej će oživeti energijom i ponudom sadržaja koji će zadovoljiti različite ukuse i interesovanja svih generacija.

Gospojinski kotlić, Poljofest, Etno bazar, Šahovski turnir, Dečja ulica, Rečna flotila Vojske Srbije, Litija, vrhunski koncerti - delovi su bogatog programa koji očekuje posetioce ovogodišnjih Velikogospojinskih dana.

Poznate zvezde domaće scene Partibrejkers, Senidah, Jelena Karleuša, Aca Lukas, S.A.R.S. i Đusi Kovač doneće nezaboravne nastupe koji će uzdrmati binu Gospojine i dovesti atmosferu do usijanja.

Obezbeđen je dovoljan broj parking mesta za sve posetioce. Parking je besplatan, kao i ulaz na sve koncerte. (kraj) dep/dj

Share: