Platforma "Stada expo"

13:18 04. 10. 2023. FoNet | Katarina Tomović

VRŠAC - Kompanija Hemofarm predstavila je u Vršcu svoju multimedijalnu platformu posvećenu održivom razvoju pod nazivom "Stada expo", saopštila je danas ta kompanija.

Zaposleni kompanije Hemofarm već su imali priliku da vide kroz interaktivne prikaze na koji način platforma brine o održivoj budućnosti i kako svako pojedinačno može da utiče na bolju budućnost.

Generalni direktor Hemofarma Ronald Zeliger ocenio je da ta kompanija nije samo lider na tržištu Srbije i regiona, već je i lider održivog razvoja, što danas na nesvakidašnji način dokazuje kroz projekat "Stada expo".

Prema njegovim rečima, glavni izazov 21. veka sa kojim su svi suočeni je kako rešiti brojne nagomilane probleme, od klimatske krize do nejednakosti.

Senior direktorka korporativnih poslova i komunikacija u Hemofarmu Sanda Savić rekla je da je "Stada expo" kreiran kako bi posetiocima pružio celokupan doživljaj o tome šta je održivi razvoj na delu i šta znači kada jedna farmaceutska kompanija brine o budućnosti. (kraj) vip/kt/mk

Share: