MediGroup i Dr.Max

18:56 11. 10. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Najdinamičniji lanac apoteka u centralno-istočnoj Evropi Dr.Max i najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji MediGroup postigli su dogovor o preuzimanju svih apoteka iz MediGroup sistema od strane Dr. Max lanca apoteka.

Značaj saradnje lidera u medicini i farmaciji, koji prate najsavremenije trendove i usmereni su na očuvanje vrhunskog kvaliteta, istakla je Marijana Vasilesku, generalna direktorka MediGroup sistema sa kojom se složio i CEO kompanije Dr.Max u Srbiji, Daniel Shull i izjavio da je osnovni cilj ovog partnerstva sinergija rada dve ustanove, što će omogućiti pristupačnost i dostupnost zdravstvene zaštite i izbora lekova na većem broju lokacija.

MediGroup sistem je najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, u okviru kog posluje 12 domova zdravlja, tri poliklinike, dijagnostički centar, Opšta bolnica, dve specijalne bolnice i 77 laboratorijskih punktova. Lancu Dr.Max koji u Srbiji posluje od 2017. godine i trenutno obuhvata 300 apoteka širom Srbije, pridružiće se osam apoteka MediGroup sistema. (kraj) dep/mk

Share: