Porodica i majka su institucije

17:54 03. 11. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Kao sprpski tradicionalista, parvoslavmni vernik i patrijarhalni poštovalac institucije srpske porodice i majke, zgrožen sam bezočnim napadima politički inspirisanima na porodicu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, stoji u saopštenju Bogoljuba Karića.

Napad na majku predsednika Srbije Aleksandra Vučića je nešto stravično i užasno, i do sada nezabeležno u istoriji srpskih političkih kampanja. To je prljanje časti svake majke u Srbiji i ko god misli da će zbog toga biti nagrađen na izborima, duboko greši. Naprotiv, biće žestoko kažnjen od svih građana Srbije - ističe gopsodin Karić.

"Svaka majka je nasvetlije, najčistije i najčasnije biće. Svaka majka je svetica koje nam daruje živote i zaslužuje naše berezervno poštovanje i treba joj poljubiti ruku i pokloniti joj se."

Vređanje na ovakav način, bilo čije majke predstavlja kraj i krah svega što je ostalo sveto kod nas Srba. Kao otac, deda i pradeda najmnogobroljnije srpske porodice Karić, duboko sam povređen i razočaran i ne mogu da prećutim ovakvo besramno prljanje časti svih naših majki, u želji da se nisko i jeftino osvoji glas više.

Od srca podržavam Angelinu Vučić, majku Aleksandra Vučića, a svima koji su pokušali da ukaljaju njenu čast, Bogoljub Karić savetuje da kleknu do poda i da se najiskrenije izvine svim majkama i da se vrate časnoj političkoj borbi, ili da zauvek ućute i nestanu iz javnog života.

"Ako je njihov politički program i politička borba svodi na nezapamćen napad na majke, očeve decu, braću i porodicu, onda će takvi političari, političarke i mediji zauvek ući u anale besčašća i ispisati najsramnije stranice naše istorije."

Takvi nisu potrebna ni nama ni Srbiji budućnosti, a ni generacijama koje dolaze! zaključio je godpodin Karić. (kraj) dep/mk

Share: