Konkurs za kabinsku posadu

13:06 30. 11. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Er Srbija je pokrenula novi konkurs za članove kabinske posade, u sklopu priprema za letnju sezonu 2024. koja počinje u poslednjoj nedelji marta sledeće godine i u skladu sa planovima daljeg razvoja kompanije.

Zainteresovane kandidatkinje i kandidati, koji žele da postanu deo tima najbrže rastuće avio-kompanije u regionu, prijave mogu podneti do 20. decembra 2023. godine putem veb sajta srpske nacionalne avio-kompanije.

„Na prvom velikom konkursu koji je održan u februaru ove godine prijavilo se skoro hiljadu kandidata, od kojih je preko dve stotine njih odškolovano i sada je deo tima Er Srbije. Ubrzanim rastom nacionalne avio-kompanije, stvorila se potreba za daljim proširenjem tima kabinske posade. Pred sam kraj godine, otvorili smo i drugi konkurs i pozivamo sve zainteresovane da se prijave što pre,“ izjavila je direktorka ljudskih resursa u Er Srbiji Milica Netković. 

Pravo na učestvovanje na konkursu ostvaruju svi državljani Republike Srbije, koji u tom momentu imaju najmanje 18 godina, diplomu srednje škole, važeći pasoš i tečno govore i pišu engleski jezik.

Oni koji uđu u uži izbor, imaće priliku da od predstavnika srpske nacionalne avio-kompanije saznaju nešto više o Er Srbiji i poslu za koji su konkurisali, kao i da pokažu svoja znanja i veštine.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija sentra Er Srbije. (kraj) dep/dj

Share: