Saradnja Nelta i Polimarka

17:28 01. 02. 2024. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Nelt Grupa saopštila je danas da je uspostavljena saradnja sa kompanijom Polimark, za koju se očekuje da će u prvoj godini partnerstva doneti prihod od 34 miliona evra i otvoriti više od 60 novih radnih mesta.

Nelt Grupa ima dugogodišnje iskustvo u distribuciji i veoma jaku mrežu što su ključni faktori za početak uspešnog partnerstva sa Polimarkom. Obe kompanije sufokusirane na inovacije i kvalitet proizvoda, tako da ćemo zajedničkim snagama pružiti tržištu još širi i bolji asortiman, raspoloživ u još više regiona i trgovina u Srbiji, rekao je izvršni direktor Nelt Grupe za tržište Srbije Robert Jenovai.

Vlasnik Polimarka Vojin Starčević naglasio je da će fokus i dalje biti na kvalitetu, proizvodnji, brendovima i izvozu, a na distributeru je da svojim uslugama učini portfolio kompanije još dostupnijim.

Pored poznatih brendova kečapa, majoneza i senfa, Polimark danas proizvodi široku paletu proizvoda kao što su stoni i namazni margarini, kuvani i konzervirani paradajz, različiti sosevi i dresinzi, univerzalni začini, krem za kuvanje i šlag krem, dodaje se u saopštenju. (kraj) drp/ivt/mk

Share: