Solidarnost i podrška ugroženim ženama

14:32 08. 03. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Centrosinergija, distributivno-logistička kompanija i članica poslovnog sistema Moj Kiosk grupe, se trudi da podrži i ohrabri svaki uspeh i saradnju snažnih žena koje oplemenjuju njen tim i u duhu solidarnosti i podrške, obeleži ovogodišnji Osmi mart.

U nadi da će donacijama pomoći ženama obolelim od kancera dojke, dame zaposlene u okviru Centrosinergije dobrovoljno su se odrekle novca koji im je kompanija namenila, i isti su odlučile da doniraju Udruženju žena obolelih i lečenih od raka dojke „Budimo zajedno“.

Pozdravljajući ovaj plemeniti gest, Udruženje će za dame Centrosinergije organizovati predavanje na temu prevencije raka dojke i podrške ženama i porodicama koje se bore sa karcinomom od kog oboleva i umire najveći broj žena u Srbiji. 

“Plemenite dame Centrosinergije su odlučile da se ove godine odreknu tradicionalnih poklona za Dan žena i podrže Udruženje žena obolelih i lečenih od raka dojke „Budimo zajedno“ novčanom donacijom. Ovim gestom želimo da pružimo Udruženju skromnu finansijsku podršku, a svim ženama koje se suočavaju sa ovom teškom i čestom bolešću šaljemo neizmernu duhovnu podršku i želimo im mnogo vere, nade i ljubavi na putu kojim hrabro prolaze. Udruženju „Budimo zajedno“, i svim ostalim udruženjima i institucijama usmerenim na karcinom dojke, želimo puno uspeha u podizanju svesti o značaju prevencije, pre svega, ranog otkrivanja, a zatim i lečenja i podrške ženama koje se sa ovom bolešću bore”, izjavila je Andrijana Đorđević, direktorka kompanije Centrosinergija.

Ovaj skroman gest je samo korak na putu posvećenosti podršci i solidarnosti prema ženama koje se suočavaju sa karcinomom dojke, i drugim bolestima koje prete našoj ženskoj populaciji. Vizija  Centrosinergije može  biti ispunjena samo u kontekstu podrške I sinergije sa širom društvenom zajednicom u kojoj posluje. (kraj) dep/dj

Share: