Saradnja sa Diznijem

15:49 21. 03. 2024. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Kompanija Telekom Srbija saopštila je danas da je obnovila ugovor o strateškom partnerstvu sa kompanijom Volt Dizni ( The Walt Disney Company), a ugovor su obnovljeni i u Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.

Zahvaljujući strateškom partnerstvu, svetski poznati zabavni, dokumentarni i dečji TV kanali STAR Channel, STAR Life, STAR Crime, STAR Movies, National Geographic, Nat Geo Wild, 24KITCHEN, Disney Channel, Disney Junior i Baby TV biće dostupni u okviru IPTV, kablovske, DTH i OTT usluga, dodaje se u saopštenju saopštila je danas Telekom Srbija.

Sa obnovljenim ugovorom, u nastavku godine, pretplatnici Telekoma moći će da uživaju u uslugama na zahtev National Geographic On Demand, čime će dobiti ekskluzivan pristup bogatom katalogu nagrađivanih dokumentaraca National Geographic kanala.

Pretplatnici dobijaju i pristup usluzi MyBabyTV, koja nudi sadržaj za bebe, decu i roditelje.

Telekom Srbija je za nas ključni partner od poverenja, zbog čega nam je drago što će njihovi pretplatnici uživati u neverovatnim pričama i likovima putem naših kanala, rekla je potpredsednica i generalna direktorka Diznija za Balkan Irina Totova.

Direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija Aleksandra Martinović istakla je da višegodišnje partnerstvo i saradnja rezultiraju odličnim programom koji Telekom Srbija nudi svojim korisnicima.

Sadržaj je danas ključna stvar za privlačenje korisnika i njihove pažnje, a kompanija Dizni je svakako najbolji svetski znalac kako se to rad, rekla je Martinović. (kraj) vip/ivt/mk

Share: