Krstarenje uz onlajn ulaznice

17:25 12. 04. 2024. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Krstarenje brodom “Jahting Klub Kej” Dunavom i Savom i razgledanje Beograda otvorenim autobusom "BS turs" inostranim gostima i domaćim turistima od sada je dostupno onlajn kupovinom ulaznica na prvoj specijalizovanoj platformi Visit-Serbia Online, saopšteno je danas.

Srbija se osavremenjavanjem ponude postepeno svrstava u red svetskih turističkih destinacija koje gostima olakšavaju putovanje, planiranje poseta željenim destinacijama i raspored vremena tokom boravka u Beogradu ili najatraktivnijim odredištima - od muzejskih postavki, rezervata prirode, zlatiborske gondole do istorijskih znamenitosti (https://www.visit-serbia.online/sr/usluge).

Projekat VisitSerbia je prva turistička platforma na kojoj posetioci digitalno mogu da kupuju ulaznice za turističke, kulturne i zabavne atrakcije širom Srbije, a predviđanja u toj sve razvijenoj industriji su da će do 2026. godine, tri od četiri rezervacije biti realizovane posredstvom online platformi, kao glavnih prodajnih kanala za turističke kompanije. (kraj) vip

Share: