Frikom ukusi

13:45 26. 08. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Početak školske godine donosi nove izazove, ali i nove prilike za uživanje. Dok se deca vraćaju u školske klupe, idealno je vreme za otkrivanje novih ukusa koji će zasigurno postati favoriti porodične trpeze. Kao rezultat vrednog rada, Frikom je za početak školske godine pripremio niz ukusa koji će obradovati sve ljubitelje njihovih proizvoda.

Frikomovi proizvodi su savršeni za trenutke odmora tokom dana, bilo da se radi o pauzi između časova ili zasluženom opuštanju nakon školskih obaveza. U svakom slučaju, roditelji mogu biti sigurni da uz Frikom zalogaje, njihova deca uživaju u hrani koja je prvenstveno kvalitetna, a pored toga ukusna i hranljiva, dok se pripremaju za nove uspehe i avanture u školskim klupama.

Dobro je poznato da je veliki odmor omiljeno doba dana svakog deteta, te da u tih nekoliko minuta žele maksimalno uživanje u igri i zabavi sa drugarima. Zbog toga je važno pronaći užinu koja je ne samo ukusna, već i jednostavna za konzumiranje dok su u pokretu.

Frikom dolazi sa savršenim rešenjem – mini zalogaji poput Ribljih štapića u zlatnoj panadi i Fish nuggets.

Frikomova ponuda iz asortimana ribe uključuje i Premium riblje štapiće i Paniranu ribu u hrskavoj panadi, kreirane tako da zadovolje kriterijume praktičnosti i brzine.

Osim toga, ovom sjajnom obroku možete dodati i Extra tanki pomfrit, jer su svi mališani ljubitelji ovog priloga. Uz fantastične riblje ukuse i hrskavi prilog u vidu pomfrita, užina postaje idealna za školske pauze i uživanje u svakom trenutku.

Osim što su ukusni, pomenuti proizvodi su visokog kvaliteta, pažljivo pripremljeni i nutritivno izbalansirani kako bi zadovoljili sve potrebe mladih gurmana.

Ukoliko riblja ishrana nije omiljena vašim najmlađima, Frikom i za taj slučaj ima predlog.

Bogata paleta mini zalogaja od testa nudi fantastične opcije koje će obradovati svakog mališana. Među njima su ukusni Mini rolls sa pilećim prsima i topljenim sirom, kao i  Mini rolls sa sirom i spanaćem, te Mexicana rolnice sa povrćem i Rolnice sir spanać.

Ovi hrskavi zalogaji ispunjeni različitim punjenjima, predstavljaju savršen izbor za školske pauze, jer su ukusni, hranljivi i lako se konzumiraju. Sa Frikomovim mini rolls-ima i rolnicama, svaki trenutak uživanja postaje poseban i ukusan.

Kako bismo obrok učinili potpunim i izbalansiranim, važno je uključiti povrće. Frikomove začinjene mešavine poput Gurman, Provansa i Četiri godišnja doba pružaju savršeni dodatak i pripremaju se za samo 6-8 minuta. Ove mešavine su već začinjene i spremne za upotrebu, a možete im dodati komadić mesa za još bogatiji obrok.

Na kraju, obrok nije potpun bez slatkog završetka. Dok je septembar još uvek pod uticajem leta, sladoled je idealan izbor. Frikom King u čašama je pravi izbor za celu porodicu, nudeći savršenu kombinaciju ukusa, tekstura i kvaliteta.

Među ukusima se izdvaja King Supreme - slana karamela sa komadićima keksa i makadamije, dok ljubitelji voćnih sladoleda mogu uživati u King Majestic sa ukusom čizkejka i prelivom od borovnice. Za one koji preferiraju čokoladu, King Obsession sa slojevima različitih vrsta čokolade pruža nezaboravno slatko iskustvo.

Bilo kako bilo, Frikom ima nešto za svakog člana porodice.

Bez obzira na vaše želje ili potrebe, bilo da tražite brzu užinu, zdrav prilog ili savršeni slatki završetak obroka, Frikom raznolika ponuda zadovoljiće sve ukuse i želje, a svaki obrok postaje prilika za uživanje i kvalitetno vreme provedeno sa porodicom. (kraj) dep/dj

 

Share: