Srbija nije plen

17:18 01. 09. 2020. FoNet

Beograd - Ako se ikada građani Srbije budu izjašnjavali na referendumu o članstvu u Evropskoj uniji (EU), jedan od ozbiljnijih argumenata protiv EU biće laži i napadi Viole fon Kramon Taubadel, ocenio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući izjavu izvestiteljke iz senke grupe Zelenih za Srbiju da se demokratija u Srbiji pogoršava.

"Javno se boriti za nezavisno Kosovo pod vlašću narko dilera, a govoriti da Srbija nije demokratska država, nije samo laž, to je dokaz da se o Srbiji misli kao o plenu, a da bi u EU parlamentu o njoj želeli da odlučuju šiptarski lobisti", naglasio je Vulin, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

"U Prištini je za predvođenje NATO agresije na Srbiju Bil Klinton dobio spomenik, Viloa fon Kramon Taubadel je za tolike laži o Srbiji zaslužila bar ulicu, od Srba zaslužuje samo prezir i žaljenje", poručio je Vulin.

Izvestiteljka iz senke za Srbiju grupe Zelenih Viola fon Kramon Taubadel izjavila je u intervjuu za Juropijen vestern Balkans (EWB), koji je objavljen danas, da se demokratija u Srbiji pogoršava i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić taj koji mora da pokaže posvećenost. (kraj) lj/ivt

Share: