Potureni predsednik DS

19:39 02. 09. 2020. FoNet | Ivana Šanjević

Beograd - Glumac Branislav Lečić izjavio je danas da je odluka o njegovom isključenju iz Demokratske stranke (DS) neregularna, jer su "oni većinski na Glavnom odboru u Madlenijanumu 21. juna raspustili Izvršni odbor".

"Stranka je u neregularnom stanju s te strane, sad imamo samo proces izbora koji je 26. septembra, (Zoran) Lutovac je u tehničkom mandatu. Javnost ne mogu te stvari da zanimaju na način na koji bi bio dostojan - nije u pitanju nikakva frakcija, s ove strane je cela DS, nasuprot ljudima koji su jedna manjina oko Lutovca, zajedno s veštačko formiranom strankom", rekao je Lečić za N1.

Izvršni odbor Demokratske stranke odlučivao je o disciplinskom postupku koji je pokrenuo Etički odbor stranke i doneo odluku o isključenju Radoslava Milojičića Kene, Slobodana Milosavljevića, Balše Božovića i Branislava Lečića iz stranke.

Nažalost, ocenio je Lećić, Lutovac sa jednom ekipom oko sebe, saradnika, koja je prepolovljena u odnosu na predsedništvo koje je imao, izigrava nekakav legalizam, koji je nepotkrepljen. (kraj) ivt

Share: