SNS lažno obećava

17:56 16. 10. 2020. FoNet | Vera Barišić

Beograd - Odbornik Narodne stranke u Skupštini Beograda Miloš Pavlović izjavio je danas da je Sportskom centru Banjica isključena struja, čime su mnogobrojni sportisti, među kojima je najviše najmlađih, onemogućeni u svakodnevnim sportskim aktivnostima i organizovanju sportskih takmičenja na vodi.

"Razlog obustave isporuke električne energije su dugovanja sportskog centra. Podsećam da je 2018. godine sudskim odlukama taj centar vraćen opštini pod upravu opštini Voždovac, u kojoj je na vlasti SNS, čija su nesposobnost i lažna obećanja doveli centar u današnju situaciju", naveo je Pavlović u pisanoj izjavi.

On je dodao kako je tadašnji predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić rekao da je ta opština prekinula trend otimanja imovine i vratila građanima jedini bazen u gradu koji im je bespravno oduzet.

"Savić je tada rekao i da je opština Voždovac već uradila projektnu dokumentaciju za rekonstrukciju, poboljšanje energetske efikasnosti, odnosno da su izvršena geološka ispitivanja i da je pronađena termalna voda koja će biti iskorišćena za grejanje celog sportskog centra", rekao je Pavlović. (kraj) vip/dpv

Share: