Potpiši ono što misliš

16:14 26. 01. 2021. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ponovio je danas da se zalaže za ukidanje anonimnosti na društvenim mrežama i ocenio da je anonimnost dovela do toga da najgore u čoveku bude slobodno, javno, bez kazne i osude, saopštio je Ministarstvo.

"Dugo se zalažem za to da se na društvenim mrežama, sa kojih je krenulo puno zla i mržnje, ukine anonimnost. Sve što hoćete da kažete, a vi to i potpišite i stanite iza toga", rekao je Vulin.

Oni koji na društvenim mrežama skaradnim imenima nazivaju trogodišnje dete predsednika Srbije Aleksandra Vučića treba da stanu iza tih navoda i pokažu ko su i kakvi su ljudi, naveo je Vulin, ocenivši kako "malo koja porodica u Srbiji, možda ni jedna, kao porodica Aleksandra Vučića zna šta je mržnja i zna kakvi neljudi stavljaju njihovo ime u usta".

"To nije politika, žustra i verbalna rasprava u parlamentu, to nije povišen ton u argumentovanoj raspravi, to je primitivna mržnja, koja će jednog dana trogodišnjem detetu biti pročitana. To ne može da bude nešto dobro i ne sme da bude nešto što je nekažnjeno", poručio je Vulin. (kraj) vip/dpv

Share: