Skupština izabrala sudije

18:28 14. 04. 2021. FoNet | Leposava Čolić

BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije izabrali su danas 33 sudije za osnovne sudove u Kraljevu, Leskovcu, Aleksincu, Somboru, Novom Pazaru, Užicu i Požarevcu, od 37 kandidata koliko je predložio Visoki savet sudstva.

Za sudije Osnovnog suda u Kraljevu izabrani su sudijski pomoćnici u ovom sudu Jelena Spasić, Vladimir Simić, Nikola Marušić i Ivana Gojković,

Poslanici su za sudije u ovom sudu izabrali i Ivana Mladenovića i Davora Mrkonjića, sudijske pomoćnike u Višem sudu u Kraljevu, Anu Anđelović, tužilačkog saradnika u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu i advokata Danijela Gunjića.

Za sudije u Osnovnom sudu u Leskovcu izabrani su Marija Pešić, Natalija Cakić, Jasmina Nikolić, Marija Girić, Milan Dimitrijević i Vesna Nešović, sudijski pomoćnici u ovom sudu, Goran Simić, sudijski pomoćnik u Višem sudu u Leskovcu i Emilija Marinković, sudijski pomoćnik u Apelacinom sudu u Nišu.

Za sudiju u Osnovnom sudu u Aleksincu izabrana je Vesna Jovanović, sudijski pomoćnik u ovom sudu, kao i sudijski pomoćnici u Apelacionom sudu u Nišu Jelena Dodić i Nada Arsenijević. (kraj) lj/lč/dpv

Share: