Brutalne laži o Markoviću

16:55 20. 04. 2021. FoNet | Leposava Čolić

BEOGRAD - Poslanici Jedinstvene Srbije (JS)ocenili su danas na sednici Skupštine Srbije da su na konferenciji za novinare Stranke slobode i pravde (SSP) iznete "gnusne i brutalne laži" o lideru njihove stranke Draganu Markoviću.

Poslanik JS Života Starčević rekao je, tokom skupštinske rasprave o izboru članova Komisije za kontrolu izvršenja krivičnih sankcija, da je jučerašnja konferencija za novinare potpredsednice SSP Marinike Tepić, na kojoj se govorilo o podvođenju maloletnica u Jagodini, "bila jedna od najogavnijih i najgnusnijih konferencija za novinare u novijoj istoriji srpskog višestranačkog sistema".

On je rekao da je Tepić, koju je nazvao "gospođa laž" izrekla "ogavne, gnusne laži, uvrede, obmanula je i uznemirila javnost i građane Srbije".

Starčević je istakao da takav "manir političke borbe ne sme i neće ostati nekažnjen".

On je, tvrdeći da je svedok koji je govorio na toj konferenciji za novinare "lažni svedok", naveo da su, istražujući, našli sliku čoveka sa istim satom i pokazao fotografiju.

Starčević je rekao da je čovek koji je optužio Markovića Branislav Radisavljević, koji je bio član Narodne stranke i radio kampanju za bojkot, a kasnije je prešao u stranku Dragana Đilasa. (kraj) vip/lč/dpv

Share: