Vlast krade naše ideje

17:27 02. 05. 2021. FoNet | Ivica Strnčević

BEOGRAD - Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da nije sramota da aktuelna vlast preuzme njen program za penzionere, ali je sramotno da ga krade i prikaže kao svoj.

"Pošto su svi trikovi režima unapred potrošeni i pojedeni, konačno su se dosetili da poslušaju opoziciju i primene predlog Stranke slobode i pravde da se najugroženijim penzionerima, koji nemaju nikakva primanja, obezbedi redovna socijalna penzija od minimum 100 evra", navodi SSP.

Uprkos propagandi o najvećem povećanju penzija u istoriji, ističe se, penzioneri mogu da kupe nikad manje, jer sve poskupljuje kao nikad u istoriji.

"Kao što je kradljivac uvek kradljivac, bilo na dvoru ili u šupi, tako i Vučićeva vlada ne sme da kaže da je plan Stranke slobode i pravde da se penzionerima bez ikakvih primanja obezbedi garantovana socijalna penzija od minimum 100 evra odličan, pa je podmetnut Krkobabić da se prvi uprlja i identičan plan predstavi kao svoj, odnosno plan Vlade", navodi SSP.

Uprkos tome, Stranka slobode i pravde poručuje da podržava plan da tu njihovu meru Vlada odmah primeni prema penzionerima o koje se najviše ogrešila i kojima svakodnevno manipuliše, a potom i da im vrati sav novac koji im je bespravno oduzela. (kraj) is/nm

 

Share: