Tepić na tapetu

18:22 27. 05. 2021. FoNet | Anđelija Stojković

BEOGRAD - Poslanik Jedinstvene Srbije Života Starčević danas je tokom postavljanja poslaničkog pitanja vređao potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić, komentarišući njen današnji tvit o tome kada će se tužilaštvo oglasiti o optužbama protiv Dragana Markovića.

"Dok čekamo privođenje Palme zbog podvođenja devojčica i žena, zašto novinari ne pitaju tužilaštvo šta radi, Dačića o blindama za dovoženje devojaka ili Vučića o druženjima u Bokeljki, umesto što prenose pomahnitalog Palmu. Tako se 'zatrpava' ovo zlo", napisala je Tepić ranije danas na tviteru.

Starčević je pitao da li postoje elementi krivičnog dela u "lažljivoj izjavi" Tepić ispred tužilaštva u Kraljevu, da li postoje elementi krivičnog dela u objavi Marinike Tepić, da li tužilaštvo ispituje navode o porodičnom nasilju predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i da li neko ispituje njegove račune.

On je Tepić nazvao "bolesnom Đilasovom opajdarom" koja samo zna da "širi laži po selu" i pitao dokle idu "bezobrazluk i bestijalnost ove žene", te istakao da jedva čekaju da se oglasi tužilaštvo i stavi tačku na sve. (kraj) is/and/dpv

Share: