Metastaze u društvu

23:36 30. 06. 2021. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocenio je danas da je u Srbiji "društvo obolelo od raka" čije se metastaze šire u svim oblastima i da se zato problemi ne mogu rešavati pojedinačno, jer dok se reši "jedan park ili jedna reka iznikne deset novih", nego se mora promeniti vlast da bi se ta teška bolest zaustavila.

"Poslednji primer je odnos vlasti prema izveštaju o zlostavljanju dece sa smetnjama u razvoju u domovima. Pokazalo se da je ministarka za socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević osoba bez trunke empatije, što i ne bi trebalo da čudi, jer šta očekivati od vlade čija je predsednica Ana Brnabić, a ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin", rekao je Jeremić televiziji Nova S.

On je, kako u saopštenju ističe Nova stranka, naveo da su "sve te gadne metastaze, uključujući sveprisutno seksualno nasilje i teranje ljudi da rade u pelenama" posledica sistema u kojem je sva snaga države usmerena isključivo na održavanje na vlasti SNS, čiji tajkuni "zgrću milijarde". (kraj) vip/dpv

Share: