Biće revanšizma!

12:29 18. 07. 2021. FoNet | Jasmina Džabić

STARA PAZOVA - Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić izjavio je da je ta stranka garant da će po promeni vlasti biti revanšizma i da će odgovarati svi koji su Srbiju opljačkali i gurnuli je u blato, a da oni kojima to smeta „mogu slobodno odmah da idu kod Ivice Dačića da se dogovaraju s njim“.

"Za nas ne može da bude pregovora o obrazu, budućnosti naše dece i o našoj zemlji, čije reke i nacionalno bogatstvo režim Aleksandra Vučića predaje strancima zarad opstanka na vlasti. Sledeći izbori će biti odsudna bitka i zato mora da bude potpuno jasno ko je s nama na strani Srbije, a ko je spreman za dogovore koji vode ka opstanku kriminalnog sistema pljačke i korupcije", rekao je Jeremić na skupštini Opštinskog odbora Narodne stranke Stara Pazova.

Jeremić tvrdi da vlast namerava da po svaku cenu dozvoli Kompaniji "Rio Tinto" da otvori rudnik litijuma kod Loznice i da to iskoristi kao garanciju da "stranci neće praviti probleme ako režim pokrade izbore“. Najavljuje i da će Narodna stranka podneti krivičnu prijavu protiv svih odgovornih za „tajnu i protivzakonitu dodelu posla gradnje gasovoda Beograd -Loznica“. (kraj) lj/nm

Share: