Da me čuju svi

19:49 08. 09. 2021. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas, odgovarajući na pitanje N1 zašto je održao vanrednu konferenciju za novinare, da je to učinio kako bi građane obavestio o brojnim diplomatskim aktivnostima, pitajući da li je nevažan dolazak nemačke kancelarke i predsednice Evropske komisije.

Vi ne biste došli da nije zanimljiva, vama sa N1 posebno, rekao je Vučić novinarima u Palati Srbije i upitao da li je mali povod za konferenciju dolazak Angele Merkel, Ursule fon der Lajen, poseta Redžepu Erodganu ili Višegradskoj grupi.

One koji sazivaju konferencije za novinare o tome kako sada PKB propada, a u njihovo vreme je bio divan, nikad ne pitate da li ih sa razlogom organizuju, rekao je Vučić i upitao kada su ga čuli da govori o napadima na Srbiji posle ustoličenja mitropolita Joanikija. 

Na konstataciju da je o svemu tome govorio u Jutarnjem programu TV Prva, Vučić je rekao da je važno da su ga tada pratili, ali da je on smatrao da treba da se obrati svima. (kraj) is/ivt/dpv

Share: