Vlast od Koluvije pravi heroja

12:25 21. 10. 2021. FoNet | Milica Rilak

BEOGRAD - Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je Evropska unija u svom izveštaju potvrdila da se Srbija ne bori dovoljno protiv organizovanog kriminala, i ocenio da vlast od optuženog vlasnika Jovanjice Predraga Koluvije pravi heroja, a policajce koji su otkrili najveću plantažu marihuane u Evropi optužuje za državni udar.

Kako je saopštila Narodna stranka, Aleksić je gostujući na RTS rekao da država tako policajcima, tužiocima i sudijama šalje poruku da kada vide nekoga ko prodaje drogu deci okrenu glavu na drugu stranu, jer će u suprotnom biti na udaru tabloida, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić, koji javno brane optuženog za organizovanje najveće proizvodnje marihuane u Evropi.

Aleksić je naveo da se Srpska napredna stranka (SNS) "pere od bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović", koju je, prema njegovim rečima, Vučić postavio na funkciju, i za koju tvrdi da je učestvovala u kampanjama SNS i 2018. godine na lokalnim izborima u Lučanima i "branila ljude Veljka Belivuka, koji su bili u džipovima i batinali ljude". (kraj) vbr/mr/dj

Share: