Doček uz poštovanje mera

08:40 22. 12. 2021. FoNet | Davor Lukač

BOSTON - Spektakularni novogodišnji koncerta Jelene Кarleuše, Marije Šerifović i Sare Jovanović, kakav Beograd još nije video, 31. decembra na platou ispred Doma Narodne skupštine, kao i koncert Gorana Bregovića na Sava promenadi biće održani uz sprovođenje svih epidemiološkoh mera, najavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Postoji razlika između organizovanja proslava u zatvorenom i otvorenom prostoru. Кoncerti koje grad Beograd organizuje biće na otvorenom prostoru na kome je daleko manji rizik od zaraze. U svakom slučaju, mnogo manji od fudbalskih i košarkaških utakmica koje su se svakodnevno organizuju na otvorenom ali i u zatvorenim prostorima a koje niko ne pominje kao da se ne događaju, rekao je Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Hepi.

Kako je objasnio, grad je pripremio 50.000 zaštitnih maski sa grbom Beograda koji će biti podeljeni posetiocima prilikom dolaska na koncert, a postojaće i punktovi na kojima će besplatno biti rađeni brzi testovi na koronu za posetioce koji nisu vakcinisani. (kraj) vip/dal/dj

Share: