Nova kanalizacija

13:47 22. 12. 2021. FoNet

VARVARIN - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da se, u okviru projekta "Čista Srbija" trenutno ulaže više od 20 lokalnih samouprava i gradi potpuno nova kanalizaciona i kolektorska mreža i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, saopšteno je iz tog ministarstva.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da se, u okviru projekta "Čista Srbija" trenutno ulaže više od 20 lokalnih samouprava i gradi potpuno nova kanalizaciona i kolektorska mreža i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, saopšteno je iz tog ministarstva.

Plan je da se u narednih četiri godine uloži više od četiri milijarde evra kako bi Srbija dobila komunalnu infrastrukturu kakvu imaju Francuska, Nemačka i Austrija, rekao je Momirović na obeležavanju početka radova na izgradnji 45 kilometara nove kanalizacione mreže u opštini Varvarin, koja će dobiti i četiri nova postrojenja za preradu otpadnih voda. (kraj) vip/dal/dj

Share: