DS: Potvrđene veze sa mafijom

10:52 19. 06. 2022. FoNet | Darko Radović

BEOGRAD - Svedočenje Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova i službenice Bezbednosno informativne agencije, samo je potvrda onoga što Demokratska stranka tvrdi već 10 godina. a to je da je mafija preuzela držvu, izjavio je danas predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević.

"Mafija je preuzela našu državu, napravivši čvrstu spregu između organizovanog kriminala i vrha režima Aleksandra Vučića. I laicima je sada jasno da Dijana Hrkalović ne treba da bude tužilac u postupku protiv Nebojše Stefanovića, ni advokat u postupku za slučaj Jovanjica, već svedok saradnik u postupku protiv Aleksandra Vučića", istakao Milivojeviću saopštenju za javnost.

On je naveo da je sada "svima kristalno jasno da je istaknuti član Srpske napredne stranke Veljko Belivuk, sa svojim klanom radio u službi vrha napredne mafijaške vlasti, da je imao odrešene ruke da u ime te stranke i za njene potebe čini brojna krivična dela koja su mu bila pokriće za sopstveno mafijaško delovanje". (kraj) dar/bdr

Share: